Ea.

11 07 2009

Zambeste,fals. E prea dusa in lumea ei pt a iti intelege balivernele si a o amuza.

Vorbeste fara logica pentru ea, plina de subinteles pentru tine.

Rade de tine, pt ca esti indeajuns de insensibil pentru a vedea realismul din jur.

Iti da cele mai bune sfaturi,dar nu le poate aplica pentru ea.

Are tot ce isi doreste, dupa lupte inutile, dar ii e prea frica sa se bucure de ele.

Se agata intr-o viata de o singura persoana. Orice miscare al acestui stalp de rezistentaeste un pas spre necontrolarea nebuniei deja intiparita in interiorul ei.

Este o prefacuta convinsa, arata invincibila, ti se pare ca ii rade mortii in fata si diavolul i se supune. Gresesti. Daca reusesti sa ii dai masca jos, cea ce mi se mare nefolositor si prea greu, o sa cunosti o fetita speriata de tot ce e in jur, care plange cand nu mai poate sa isi sustina lumea (se intampla mai des decat poti vedea).

Vrei sa o ajuti? O sa rada de tine, daca esti un oarecare; o sa se prefaca ca te asculta, daca ii esti apropiat; o sa o macine zile in sir, daca te iubeste.

Ii vrei raul? Iti da voie sa o ranesti o data, a doua oara o sa stearga pe jos cu tine, indiferent de mijloacele neortodoxe care o vor inspira. Daca ii esti prieten, n-o sa-ti faca nimic, o sa te stearga din viata ei, iar tu abia atunci o sa vezi ca este neinlocuibila. Daca te iubeste, va accepta orice, pana o sa simta ca si-a atins limita. Atunci cand o va simti, o sa te indeparteze si o sa te faca sa regreti fiecare secunda petrecuta in absenta ei,apoi o sa dispara.

Cand e fericita? Rar. E speriata de dezamagiri, dramatizeaza tot pana la extreme. A cazut de putine ori (este relativ precauta), dar a durut-o atat de tare incat nu mai suporta ideea unui alt branci.

Nu ii e frica de moarte, ii e frica de moartea persoanelor dragi.

Se consuma si daca ai ocazia sa vezi asta esti nebun ca inca stai langa ea, te va urmari ca o lipitoare ca sa nu ii divulgi latura sensibila.

O iubesti? Du-te la psihiatru, e ingrozitor de greu sa o intelegi si daca esti indeajuns de puternic sa o scoti macar o data pe zi din lumea ei, daca esti in stare sa ii opresti lacrimile mult prea sarate, nu pleca de langa ea. Daca pleci se va autodistruge. Daca stai langa ea si va observa ca esti nefericit o sa te arunce la primul cos de gunoi, iti vei gasi fericirea in altcineva (te va ajuta sa o gasesti) iar apoi  se va pierde intre norii maintirilor. Daca stie ca te va rani, o sa te indeparteze, omorandu-si existenta, vei vedea o piatra, o vei ura, vei crede ca fiecare „te iubesc” a fost o minciuna. Vei pleca dorin sa nu o mai vezi. O vei lasa in urma plangand.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: