basm frate…

30 09 2008

Eu sunt clasa a10a. La romana, facem basmul „Harap Alb”. Dar sa trecem la de fapt ce vreau sa va relatez aici :))…

Cand eram mica, bunicul meu era foarte cool, basmele lui erau despre un karatist al carui tata era ucis, si dupa se antrena cu nu stiu ce mosh, si ala era bunicasu, si bla bla bla oricum…am avut o copilarie fara printzese (desi ma imbracam in rochite si imi placea Barbie), nu imi placea sa vad fete neajutorate, care le salveaza printi. <Apropo, observam misoginism pana si in BASME>. Oricum la ora de romana, mi-a venit o idee. Stiti ca eu duc un fel de razboi cu amicul meu Creative pe celalalt blog al nostru (pentru cei ce nu stiu: http://femeivsbarbati.wordpress.com). Ideea consta intr-un basm care sa ramana opend publicului. Eu va dau inceputul, iar voi 🙂 lasati commenturi in care mai dati idei. Postul o sa ramana deschis la sugestii o luna incepand de astazi. SI acum….prima parte din basm…:


„Bai sa va povestesc, ca cica acum ceva timp, pe undeva pe aici prin zona, statea un rege Roz-bombon imparat, care avea 3 fete. Cea mare era cea mai pretentioasa, asa ca s-a insurat cu baiatul lui Sunt-la-moda imparat, si s-a mutat la el in imparatie. Cea mijlocie, era cea mai inteligenta, asa ca s-a insurat cu baiatul lui Invat-toata-ziulica imparat, si au trait fericiti. Cea mica, era cea mai nebuna, rebela si voia sa isi traiasca povestea de dragoste diferit de surorile ei. Asa ca si-a luat traista cu mancare, calul ei credincios pe nume „Audi”  si a plecat sa isi gaseasca alesul…”

Acum va rog..:> continuati..

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

1 10 2008
Ghost

Incep cu o Paranteza: nu prea ai succes cu continuatu,nu’s clienti

Continuarea:
…fiind cea mai mica…si ne avand permis de mers pe cal si cand a prins autostrada din padure…a lovit cu calu’ fix in copacul numit Stalp De Iluminat.
Datorita impactului produs, lumina sa stins pe o raza de 1km. Calul fiind grav avariat, asta mica s’a gandit s’o ia inapoi spre imparatie cu PeJos-ul (de altfel o marca foarte cunoscuta la vremea lor).
Cum la mers PeJos nu exista scoala de soferi si nici carnet de conducere… aveai voie sa’l practici. In sfarsit… a luato PeJos pana a ajuns in primul catun cu o conexiune RDS la Internet. Stiind ca are niste prieteni pe care se poate baza… a dat un mass la grupul de prieteni numit -Future Kings- cu o oferta: „Cine vine sa ma ia din Cuca Macaii, aceluia ma voi darui, cat oi trai!”
Nestiind cine e… multi au dat Escape la vederea massului. Doar cativa sor incumetatara sa plece la drum dupa ea… mai exact la numar 3!
Femeia in devenire… fiind parsiva si cunoscandu’i pe cei 3 s’a gandit k sa nu cumva sa ajunga cel mai repede vreoun manelist, sa le iasa in cale cu diferite infatisari…. zis si facut… 2 dintre ei… sau speriat cand au vazuto cum se lua la alergate cu calutii lor(unu BMW si altu Aston Martin), crezand ca’i vreo necurata si au pierit in zare, inapoi de unde au venit. Doar unu a mai ramas… unu cu calu numit Dacia… Dacia, mare descoperire… una din 78′, o batranete de cal ce sa zic… dar cand s’o infipt baietu cela cu pintenu in pedala lui… o zburat capacele de la copite! Asa a ajuns baiatu inaintea fetii la locul intalnirii… acest baiet cu Dacia…
Nebunei…prima data nu io placut…. si a zis ca nu sta in fata nici daca ii da bani… Neavand nici bani si nici AirBag la coama… a trebuit s’o lase sa stea in spate…
Pe drum spre imparatia lui Photoshop imparat sau intamplat multe… dar nu stau eu acuma sa va mai povestesc… va las si voua sa va mai zburde ideile prin chiestia dintre tample.

Foaie verde de topor… povestea o fost din capusor!

6 12 2008
Ana

Andra, puisor, „basmele lui erau despre un karatist AL CARUI tata a fost ucis”, altfel suna cam ca un cur.

Cu respect,
Colega ta care te iubeste si care isi taie venele in timp ce citeste sinistrosenia asta, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: